Menu

 Mönkijä Safarit - Jämi

Mönkijä safareidemme lähtö- ja paluu paikkana toimii Jämimaat keskus. Osallistujat puetaan päästä varpaisiin, tutustutaan koneisiin ja lähdetään ajelemaan Hämeenkankaan vaihteleville reiteille. Noin safarin puolessa välissä hengähdetään tauolla välipalan merkeissä.
Kesto: noin 2 tuntia
Hinta: 125 € / hlö
Kesto: noin 3 tuntia
Hinta: 147 € / hlö

Pikku mönkijä safari

Saapuminen JämiMaat keskukselle, jossa varuseiden vaihto ja koneisiin tutustuminen. Lähtö ajelemaan Hämeenkankaan vaihteleville reiteille noin tunniksi. Safari ei sisällä taukoa.
Kesto: noin tunti
Hinta: 80 € / hlö

Maisema ajelu

Mikäli ryhmänne haluaa vain nauttia Hämeenkankaan maastoista istuskellen mukavasti, on tämä vaihtoehtonne. Oppaamme ajaman ison mönkijän perässä on 6 henkilön peräkärry, jossa pehmustetut nojatuolit. Ajelun aikana käydään ihastelemassa Uhrilähteen pulppuavaa pohjaa ja luonnon varaista ympäristöä.
Kesto: noin 1 tunti
Hinta: 300 € / ryhmä (max 8 hlö)

MönkijäSkaba

Sosiaalinen ja turvallinen tapa tutustua mönkijöiden maailmaan. Ryhmästä muodostetaan pienet joukkueet, jotka kisailevat keskenään erilaisissa mönkijä tehtävissä, jossa tarvitaan malttia ja tarkkuutta. Kisailussa kolme lajia, jotka valitsemme ryhmän ja kelin mukaan:
- Pikkurahtari
- Pallonkuljetus
- Keilaus
- Ihanne aika-ajo
Kisailu lajien lisäksi vapaata ajoa mönkijä radoillamme sekä varikolla makkaranpaistoa ja taukojuotavaa tarjolla.
Kesto: noin 2 tuntia
Hinta: 499 € / 10 hlö
Lisähenkilöt 20 € / hlö
Yli 20 hlö:n ryhmä, kysy tarjous.

MönkijäSafari - Ikaalisten Kylpylä

Ryhmä haetaan Ikaalisten Kylpylän vastaanotosta ja siirrytään huolto halleille, jossa varusteiden vaihto, koneisiin tutustuminen ja lähtö ajelemaan Kylpylän monimuotoisille reiteille. Matkalla pysähdytään kodalle paistelemaan makkarat ja hörppäämään nokipannukahvit.
Kesto: noin 1 1/2tuntia
Hinta: 115 € / hlö

  1. Hinnat sisältävät: Oppaiden palvelu, varusteet sekä ALV:n 10%
  2. Minimiveloitus safareissa on 6 hlö
  3. Vahinkotilanteessa mönkijöiden omavastuu osuus on 500 €
  4. Mönkijöitämme ei ole liikennevakuutettu, joten suosittelemme tarkistamaan oman vakuutusturvanne henkilövahinkojen varalta