Menu

 Seikkailupuisto ryhmille

Normaalaiden aukioloaikojen ulkopuolella avaamme puiston mielellämme myös ryhmille.

Puisto on hyvin valaistu, joten seikkailu hämärtyvissä ja pimeissä illoissakin onnistuu vallan mainiosti tuoden jopa lisä tunnelmaa seikkailuun ja erityisesti mega liukuun. 

Myös talvikelissä seikkailu onnituu ja puisto saadaan avattua. Mikä olisikaan hienompaa kuin lopputalven aurinkoiset pikkupakkas päivät seikkailen.

 Puiston avaaminen ryhmille

Seikkailupuiston avaamme ryhmille tilauksesta. Kun puisto avataan erikseen hinnat ovat seuraavat:

Minimi veloitus: 310 €. Tämä kattaa 10 seikkailijaa ja heille megaliu'ut. Lisähenkilöt hinnaston mukaan eli 

Yli 140 cm 24 € perusranneke + megaliuku 5 euroa, alle 140 cm 18 € miniranneke + megaliuku 5 euroa

 Tyky - Päivä seikkailupuistossa.

Mikä olisikaan parempaa tykyilyä kuin itsensä ylittäminen ja kaverin auttaminen turvallisesti vaijereilla? Liikuntaa ja uusia lihaksia...

Tämä on päivän järjestäjälle helppo paketti kun sisältää kaiken tarpeellisen ja lisää voidaan yhdistellä niin halutessanne.

Eli Seikkailupuisto ja megaliuku seikkailun huipentumaksi, Saunan jatkuvalämmitteisen puusaunan lempeissä löylyissä sekä kylpytynnyrin rentouttavan vaikutuksen. Lopuksi syödään vatsa täyteen ja nautitaan kelopirtin tunnelmasta hyvällä porukalla. Sauna ja kelopirtti sijaitsevat aivan seikkailupuiston kupeessa, joten siirtymiä ei tule.

Hinta: 510 € / ensimmäiset 10 hlö, lisähenkilöt 31 €/hlö. Hinta sisältää seikkailupuiston, megaliu'un, saunan lämmitettynä, kelopirtin tilavuokran sekä alv:n

Kylpytynnyri lämmitettynä 180 € ja menut hinnaston mukaan