Menu

Aktiivista Toimintaa

Jämimaiden Aktiviteettimaa pitää sisällään paljon erilaisia aktiviteettipalveluita ryhmille.
Tyky-päivät, aktiiviset kokoukset ja polttarit ovat osaamisaluettamme, joiden järjestämisestä meillä on jo lähes 20 vuoden kokemus.
Nyt seikkailupuiston myötä olemme laajentaneet tuotteitamme myös luokkaretkien ja leirikoulujen järjestämiseen.
Linkeissä on paketteja hintoineen, mutta räätälöimme mielellämme juuri sinun ryhmällesi sopivan kokonaisuuden. 

Jämillä Omaehtoisen tekemisen luettelon löydät tästä. Listaan olemme koonneet keskusalueelta löytyvät ilmaiset tekemiset sekä palvelut, jotka soveltuvat yksittäiselle matkailijalle.

Mönkijäsafarit upeissa maisemissa

Erilaiset mönkijäaktiviteetit ovat suosituimpia tuotteitamme.
Mönkijä safarimme ajetaan Hämeenkankaan upeissa harjumaastoissa, jossa meillä on reitistöä yli 50 km. Myös Ikaalisten kylpylän mönkijäaktiviteetit ovat meidän käsialaa. Reitin haastavuus ja vauhtitaso voidaan siis hyvin valita ryhmän taitotason sekä mieltymysten mukaan.

Hauskaa Tekemistä

Aktiivista toimintaa osioon on kerätty suosituimmat aktiviteettimme niille, joita ei mönkijät kiinnosta. Nämä tuotteet ovat olleet erityisen suosittuja tyky- ja kokouspäivissä sekä polttareissa. Osa näistä tuotteista sopii myös lapsiryhmille mainiosti.

Seikkailupuisto ryhmille

Normaalien seikkailupuiston aukioloaikojen lisäksi avaamme seikkailupuiston mielellämme ryhmille. Katso valmis tykypäivään soveltuva seikkailupaketti Seikkailupuisto ryhmille -osiossa tai kootaan teille oma paketti yhdistäen seikkailu muuhun ohjelmaan.

Koko paketti yhdestä paikasta!

Pystymme sisällyttämään aktiviteettipäivään myös saunat ja ruokailut. Myös kokoustilat sekä majoitus onnistuu yhteistyökumppaneidemme avulla.

Sinun ei tarvitse siis soitella moneen paikkaan vaan me hoidamme sen puolestasi!