Aktiivista toimintaa - JämiMaat
Menu


Lande Olympialaiset

Pikku kisailu on aina kivaa!! Nämä lajit eivät ole mitenkään yhteydessä perinteisiin olympialajeihin, joten kaikki voivat pärjätä. Ainoastaan hauskuus varoitus! Lajeja ovat:
  • Heinähangon tarkkuusheitto
  • Kotturi tuuppaus
  • Emäntäviesti
  • Saappaanheitto
  • Tandemhiihto
Kesto: ryhmäkoosta riippuen 1 - 2 tuntia 
Hinta: 315 € / 10 hlö, Lisähenkilöt 13 €

Tankofutis

Muistatko vanhan jalkapallo pöytäpelin, jossa pelattiin tankoja liikuttamalla? Nyt tämä peli on rantautunut ihan ihmisien pelattavaksi, jossa siis pelaajat liikkuvat vain sivusuunnassa tangoista kiinni pitämällä. Hauska, mukaansa tempaava peli niin lapsille kuin aikuisillekin. Kerrallaan pelaajia areenalla on kaksi viiden hengen joukkuetta. Erät ovat lyhyitä, jolloin isommallakin ryhmällä ei odotus aikoja liiaksi tule.
Kesto noin tuni
Hinta: 150 € / ryhmä

Ekokätkentä

Leppoisaa luonnossa liikkumista, mutta silti jotain puuhaa... Sopii mainiosti Tyky- ja kokouspäivien päätteeksi leppoisaksi happihyppelyksi. Ryhmissä liikutaan upeassa harjumaastossa helppolukuisen navigaattorin avulla ja metsästetään tehtävä purkkeja, jossa voi olla jokin kysymys tai pieni tehtävä.
Kesto: noin 2 tuntia
Hinta: 308 € / ryhmä (max 20 hlö)  1. Aktiviteettien hinnat sisältävät: Oppaiden palvelut, tarvittavan välineistön, vastuuvakuutuksen 0% alv
  2. ALV:n 10% lisätään hintoihin
  3. Varautukaa sään mukaisin ulkoiluvaattein
  4. Yli 20 henkilön ryhmät erillisen tarjouksen mukaan